another birthday. it’s my sister’s this time!

Duileeeeh blog gue isinya ulang taun mulu ini jadinya. Hahaha.. maapkeuuun, ini lagi dikejar deadline makanya cuma bisa cerita singkat2 doang.

Minggu lalu mbak Arie ulang taun yang ke…… titik titik titik. Lahaciak! :p
Jadi aku sama Mbee gelagepan cari kado murmer tapi unyu buat doski. End up beli celengan supaya bisa nabung buat nonton X Japan dan beli sumpit plastik yang panjang jadi bisa buat makan mie atau pasta.

Terus surprise-in malem2 pake donat berlilin 4 biji yang gagal karena Mbee berisik abis di lantai bawah jadi letauan deh sama yang ulang tahun. Ahahaha.. abis itu makan mie tek2 dengan alesan ulang taun kudu makan mie biar panjang umur. Hidup Chinese family! ♥

Keriaan ulang tahun dilanjutkan dengan nyushi sampe bego di tak lain tak bukan…….. Sushi Tei! Emoh aku di tempat lain kecuali Umaku yang enak banget salmon salad-nya ituh. Apohh juga dapet traktiran dari auntie berupa sekaleng wet food super enak campur Drontal 3 biji yang sukses bikin dompet emaknya kempes. Jangan cacingan ya anak gendut! Puhhh!

Anyway, once again happy birthday my one and only sister.
I grew up without having one, and I always wonder how does it feel to have one.
Now that I have you, I feel like I’m the luckiest girl in the world.
I’m wishing you a super happier life ahead, as I know happiness comes to those who are patient enough to wait for it.
I’m wishing you to have someone by your side to love, to annoy, and to walk hand in hand through all the obstacles.
I’m wishing you every good thing I could think of in my prayer.
I love you, big sister. Always have, always do, always will.

Posted from WordPress for Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s