be careful of what you wished for..

Waktu gue masih kuliah, gue sempat bercita2 jadi konsultan. Gak spesifik juga mau jadi konsultan di bidang apa. Pokoknya gue pernah nyebut pengen jadi konsultan tapi kalo bisa gak usah S2. Nah lho, banyak maunya kan gue. Hahaha..

And that wish came true! Sekarang nih ya pekerjaan gue gaul bin kece banget namanya: System and Process Specialist. Beuhh.. Jadi konsultan juga gue. Tapi tiap hari kerjanya pacaran sama Microsoft Visio mulu. =))

Emang ya, kalau berdoa itu mesti hati2 dan detail.😀

*kabur lagi ngerjain ‘PR’*

Sent from Achie’s black gemstone.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s