12 to go and a good news.

Soooo, 12 agreements to go. I will finish them off tomorrow.

The good news is I got a job. A temporary one but it’s okaaaaay. Waaaay okay. Dimana chie? Ya di sini2 lagi. Di company yang meng-hire gue buat jadi agreement whore. Lol. But I enjoy this agreement thingy for sure.. *sungkem sama babe*

The bad news is gue akan 1 tim sama neneng markoneng partner hedon gue itu. Duduk sebelahan pula. Mau jadi apa gue nanti?? *tepok jidat*
Eh gak bad news kok ya neeeeng.. Alafyuuuu.. :p

Sekarang kantor udah mulai sepi. Gue duduk aja ini ngeliatin ke luar jendela. Buset view dari lantai 14 lumayan juga ya. Jakarta oh Jakarta, benci tapi rindu.

By the way gue lagi terserang penyakit malas pulang dan sedikit workaholic. Gue rasanya pengen ngebabat beberapa agreements lagi sebelum pulang. But we’ll see deh. Kalau belum mabok ya gue kerjain. Hahaha..

Baru sadar gue belum ngopi dari tadi pagi! Brb bikin kopi.. Dadaaaaaahhhh!😀

Sent from Achie’s black gemstone.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s