mind puzzle #3

i want to yell at you right now! can i call you?

kamfret. deg2an pisan gue. ada apa deh ini? rasaan beberapa menit sebelumnya masih baik2 aja. everything’s fine. gue langsung pasang headset sambil menenangkan hati gue yang cenat-cenut. terus gue bales smsnya dan bilang boleh. gak lama kemudian, dia beneran nelpon.

gue: ha.. lo? *cemas. kicep. ciut. you name it.*

then he really yelled at me:

kamu tuh ya jadi perempuan.. *jeda 2 detik* udah cantik, ngangenin lagi!

ini hati langsung plooooooooonnnngggg kayak orang abis pupi. hihi.. no matter what he said on the phone, yang penting gue kagak dibentak2 dan dimarahin! alhamdulillaaaaaaahhhhhhh! *joget pantat*

by the way, thanks a bunch.. you really made my day.šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s